Seurojentalo

Vanjärven seurojentalo on monenlaisten tilaisuuksien perinteinen pitopaikka!

Seurojentalon osoite: Vanjärventie 480, Vanjärvi

Vanjärven seurojentalolla voit järjestää perhejuhlia, merkkipäiviä, näyttelyitä, kokouksia ja monenlaisia muita tapahtumia. Vuokraamme tiloja pääasiassa oman kylän asukkaille sekä Vanjärvi-seuran yhteistyökumppaneille sekä muille yhdistyksille ja yrityksille kokous- ja tapahtumakäyttöön. Vuokrausperiaatteista sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Viihtyisä juhlasali ja runsaasti pöytiä sekä tuoleja, ajanmukaiset äänentoistolaitteet, keittiö, erillinen huone yläkerrassa esim. kokouskäyttöön sekä erikokoisia telttoja vuodenajasta riippuen.Tilaville piha-alueille mahtuu väliaikaisrakennelmat kuten teltat, kilparadat, markkina-alueet antavat monipuoliset puitteet. Talon yhteydessä on myös runsaasti paikoitustilaa.

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET:

Hannu Häkkinen
hthakkinen@gmail.com

050 412 3164

 

Seurojentalon vuokraus

Seurojentalon tilavuokrauksia voi tiedustella sähköpostitse hthakkinen@gmail.com tai puhelimitse 050 412 3164. Vuokraamme tiloja juhlakäyttöön pääasiassa oman kylän asukkaille sekä Vanjärvi-seuran yhteistyökumppaneille sekä muille yhdistyksille ja yrityksille kokous- ja tapahtumakäyttöön. Vuokrausperiaatteista sovitaan aina tapauskohtaisesti. Kaikki tapahtumat päättyvät viimeistään klo 02.00.

Siivousohjeet

Pelastussuunnitelma

Kulttuurin kierrätyshylly

Laitetaan kulttuuri kiertämään!

Kuvia

Vanjärven Seurojentalo soveltuu monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen.