Liity jäseneksi

Vanjärvi-seura ry:n jäsenyys on taas vuoden 2016 ajan ilmainen eikä velvoita mihinkään. Jäsenyydestäsi on kuitenkin hyötyä Vanjärven kylälle, sillä esimerkiksi joitakin avustuksia haettaessa jäsenmäärällä on merkitystä.

Jäsenenä saat halutessasi silloin tällöin sähköpostitse tietoa Vanjärven tapahtumista, ja vanjärveläisenä jäsenenä saat alennusta seurojentalon vuokraushinnoista. Jäsenillä on myös oikeus osallistua yhdistyksen toimintaan, käyttää äänioikeuttaan ja tulla valituksi yhdistyksen toimielimiin.

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä Vanjärven kylän asukas tai Vanjärvellä aiemmin asunut henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja toimintatavan. Hallitus voi hyväksyä yhdistyksen jäseneksi myös henkilön, joka on kiinnostunut yhdistyksen tarkoituksen toteuttamisesta. Jäseneksi voivat liittyä myös oikeustoimikelpoiset yhteisöt. Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus, jolla on myös harkinnanvaraisesti oikeus erottaa jäsen, joka toimii yhdistyksen tarkoituksen vastaisesti tai muutoin vahingoittaa yhdistystä.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys saa periä jäseniltään vuotuisen jäsenmaksun, jonka vahvistaa yhdistyksen vuosikokous -tähän asti vuosikokous (eli juuri jäsenet) ovat pitäneet jäsenmaksun pyöreänä nollana.

Jäseneksi voit ilmoittautua kenelle tahansa hallituksen jäsenelle tai esimerkiksi sähköpostilla puheenjohtajalle (marivainio (ät) kolumbus.fi). Liityessä tarvitsemme henkilön nimen, kotipaikan ja sähköpostiosoitteen (jonka sijasta voi halutessaan ilmoittaa joko puhelinnumeron tai kotiosoitteen).

TERVETULOA JÄSENEKSI!

Liitteenä rekisteriseloste

Liitteet

 

Hallitus

Kyläavustaja

Tule kyläavustajaksi Vanjärvelle!

Säännöt

Kokouspöytäkirjat ja VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Vuosikertomukset 2015 ->

Toimintasuunnitelmat 2016 ->

Kesäjuhlatoimikunta

Kulttuurijaosto

Yhteystiedot

Laskutustiedot

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.