Vanjärvi Pub: Elojuhlat

Kello 18.00 - 24.00

Elokuussa tärähtää Vanjärvi Pub entistä isommin! Mukana loistava trubaduuri Mark Tuomala (soitossa mm. Neil Young, J. Karjalainen, CCR, Clapton, AC/DC, Hurriganes, Anssi Kela jne) sekä tarjolla Dogs & Delin mahtavia burgereita ja hodareita. Terassi myös auki jos vain sää sallii ja hellii vielä elokuussakin! Nyt kehtaa tulla vähän kauempaakin ja kutsua kaveritkin mukaan!

Pubin puolella kattava valikoima niin aikuisten kuin koko perheen juotavia ja naposteltavia. Tule myös kokeilemaan biljardia tai hevosen kengän heittoa.

 

Taiteiden päivä - tervetuloa kokemaan ja tekemään itse!

10.6.2023

Jo toinen Jokikunnan ja Vanjärven yhteisvoimin järjestämä taiteiden päivä - nyt Vanjärven seurojentalolla! Tapahtuman koko kesto klo 14 - 17.30. Voit käväistä milloin vain tai viihtyä koko iltapäivän. Klo 14 avautuvat taidepajat, taidenäyttely ja kahvila, klo 14.30 alkaen musiikki-, lausunta- ja tanssiesityksiä aina tasalta ja puolelta. Taidepajassa tehdään yhdessä kuvataidetta luonnonväreillä. Oma taidepaja myös perheen pienimmille. Tarkka ohjelma tekstin lopussa. Lämpimästi tervetuloa!