Vanjärvi - kylän tarina -valokuvanäyttelyn avajaiset & Toivesäveliä seurojentalolla -konsertti 3.11.

Ilta alkaa valokuvanäyttelyn avajaisilla kello 18. Kello 19 saamme nauttia konsertista, joka koostuu monenlaisista musiikillisista toiveista. Esiintyjät ovat paikallisia taitajia. Yhteislauluakin on luvassa. Tapahtumiin on vapaapääsy, mutta konsertista voi halutessaan maksaa pienen kannatusmaksun, joka käytetään kokonaisuudessaan seurojentalon ylläpitoon.

Avajaisten ja konsertin välissä on aikaa nauttia kahvipöydän antimista sekä tutustua upeaan näyttelyyn, johon on valittu otos sadoista Vanjärven menneisyyttä esittelevistä valokuvista. Vanhat valokuvahelmet on kerätty kyläläisten albumien kätköistä tämän ja viime vuoden aikana.

Valokuvanäyttely päättää alkuvuodesta 2016 Vihdin museon ja Vanjärvi-Seura ry:n yhteistyönä aloitetun Vanjärvi - kylän tarina -hankkeen. Hanke on osa laajempaa, Länsi-Uudenmaan ammatillisten museoiden Suomi100-juhlavuoden Stop - kohtaa menneisyytesi -hanketta. Vanjärvellä on mm. tehty haastatteluja, kerätty kuvia, järjestetty draamallisia kyläkävelyitä ja valokuvauskilpailu, julkaistu mobiiliopas ja artikkeleita sekä pidetty lukuisia muisteluiltoja.

Avajaisten jälkeen näyttely on avoinna Vanjärven seurojentalolla (Vanjärventie 480) 6.-7.11. kello 10-14., 8.11. kello 16-20 ja 9.11. kello 10-14.

Lämpimästi tervetuloa aikuiset ja lapset näihin tapahtumiin!

Lisätietoja Paula Steele 0504656749 paula.steele@gmail.com