Valokuvauskilpailu "Vanjärvi tänään" 9.7. - 31.10.2016

Millainen on sinun Vanjärvesi? Kerro se osallistumalla Vihdin museon ja Vanjärvi-seura ry:n järjestämään valokuvauskilpailuun! Aihe ja tyyli ovat vapaita, mutta kuvat täytyy ottaa Vanjärvellä. Kilpailu on avoin kaikille.

Valokuvauskilpailu "Vanjärvi tänään" julistettiin alkaneeksi kesäjuhlilla Vanjärven seurojentalolla 9.7.2016. Kilpailu on osa Vanjärvi-seura ry:n ja Vihdin museon yhteistä "Vanjärvi - kylän tarina" -hanketta.

Kilpailuaika on 9.7. - 31.10. 2016. Voittajat palkitaan perinteisessä joulumusiikki-illassa 1.12.2016 Vanjärven seurojentalolla. Voittajakuvat asetetaan seurojentalolle myös näytteille. Lisäksi kuvia esitellään Vihdin museon internetsivuilla ja näillä Vanjärvi-seuran ylläpitämillä sivuilla. Kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat talletetaan sähköisessä muodossa Vihdin museon kokoelmiin.

Voittajat valitsee viisijäseninen raati, johon kuuluvat vihtiläinen valokuvaaja Tarmo Almgren, vanjärveläinen kuvataiteilija Mira Matilainen, Vanjärven puolivirallinen kyläkuvaaja Esa Tammio sekä hankkeen puolesta Matti Mäki ja Suvi Nuotio. (Raadin jäsenet eivät saa osallistua kilpailuun, ja heidän tulee jäävätä itsensä perheenjäsentensä kohdalla.)

Miten osallistua?

Kilpailussa kilpaillaan lasten sarjassa (alle 13 v), nuorten sarjassa (13 - 20 v) sekä yleisessä sarjassa (kaikki 21 täyttäneet). Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun korkeintaan kolmella otoksella.

Kuvat (1 - 3 kpl per kilpailija) palautetaan joko tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen museo@vihti.fi tai perinteisinä valokuvina postitse osoitteeseen Vihdin museo, Kirkkoniementie 1, 03400 Vihti. Kuvat voi palauttaa kirjekuoressa myös Vanjärvi-seuran postilaatikkoon Vanjärven seurojentalon ovenpielessä. Mukaan liitetään yhteystiedot ja maininta siitä, missä sarjassa kuvat kilpailevat. Kuoreen / sähköpostin osoitekenttään merkintä "Vanjärvi tänään".

Lisätietoja antavat Matti Mäki (matti.maki(ät)vihti.fi) ja Suvi Nuotio (nuotio.suvi(ät)gmail.com).

Kaikki Vanjärvelle kuvaamaan!