Seurojentaloviikonloppu

9.-11.9.2016 vietetään Euroopan Kulttuuriympäristöpäiviä, joiden teemana tänä vuonna on "Porukan paikat, yhteiset ympäristöt". Sen kunniaksi Vanjärven seurojentalo avaa ovensa koko viikonlopuksi. Luvassa on monenlaisia tapahtumia, ja avoinna on myös kylän yhdistysten yhteinen näyttely "Ihmiset tekevät kylän". Tervetuloa talolle!

PERJANTAI 9.9.

Muisteluilta ja näyttelynavajaiset seurojentalolla klo 18.

Muisteluillan aiheena on seurojentalomme ja Vanjärvellä toimivat yhdistykset. Ilta järjestetään yhteistyössä Vihdin museon kanssa, ja se on osa "Vanjärvi - kylän tarina" -hanketta. Tuttuun tapaan aloitamme kahvittelulla jo ennen kuutta.

Muisteluillan yhteydessä avataan kylän yhdistysten järjestämä näyttely "Ihmiset tekevät kylän" ja nimetään uusi Lukupirtti.

LAUANTAI 10.9.

Seurojentalolla yhdistysten näyttely "Ihmiset tekevät kylän" sekä AVOIMET OVET klo 12-17

Herkkukioski avoinna, joten varaathan mukaasi pientä käteistä.

LAUANTAI 10.9. KLO 13

Vanjärven Varttimaraton – perinteeksi muodostunut kävely- ja juoksutapahtuma.

Lähtö seurojentalolta. 10,549 km:n mittainen reitti juostaan tai kävellään kauniissa kylämaisemissa. Ensin juostaan lastensarjojen minimaratonit, sitten aikuisten kilpasarjat. Kuntosarjassa kävelevät voivat lähteä matkaan joustavasti klo 13 alkaen.

LAUANTAI 10.9. KLO 19

”JOS RAKASTAT” -konsertissa seurojentalolla kuullaan lauluja ilosta, surusta, elämästä ja rakkaudesta. Mari Vainio laulaa ja Elina Pikkuhookana säestää.

Vapaaehtoinen kannatusmaksu 10 €, joka käytetään kokonaisuudessaan seurojentalon ylläpitoon. Väliaikatarjoilu.

Paikkavaraukset Paula Steele puh. 050 4656 749 / paulasteele@gmail.com - paikkoja myös ovelta.

SUNNUNTAI 11.9.

Seurojentalolla yhdistysten näyttely "Ihmiset tekevät kylän" ja AVOIMET OVET klo 15-18

SUNNUNTAI 11.9. KLO 15

Kyläkahvit seurojentalolla. Vapaamuotoista yhdessäoloa ja kahvittelua nyyttikestipohjalta.

SUNNUNTAI 11.9. KLO 18

Elokuvailta seurojentalolla. Katsotaan yhdessä koko perheen elokuva Korppi ja Korpin poika, joka on filmattu Vanjärvellä.

Herkkukioski avoinna ennen elokuvaa, joten varaathan pientä käteistä mukaasi.

 

Taiteiden päivä - tervetuloa kokemaan ja tekemään itse!

10.6.2023

Jo toinen Jokikunnan ja Vanjärven yhteisvoimin järjestämä taiteiden päivä - nyt Vanjärven seurojentalolla! Tapahtuman koko kesto klo 14 - 17.30. Voit käväistä milloin vain tai viihtyä koko iltapäivän. Klo 14 avautuvat taidepajat, taidenäyttely ja kahvila, klo 14.30 alkaen musiikki-, lausunta- ja tanssiesityksiä aina tasalta ja puolelta. Taidepajassa tehdään yhdessä kuvataidetta luonnonväreillä. Oma taidepaja myös perheen pienimmille. Tarkka ohjelma tekstin lopussa. Lämpimästi tervetuloa!