Perinnepäivä 9.6. klo 11 - 15

Vanjärvellä jo perinteeksi muodostunutta perinnepäivää päästään tänä vuonna viettämään Ali-Hietalan torpan upeassa pihapiirissä. Valtakunnallisena Avoimet kylät -päivänä lauantaina 9.6. klo 11 siellä on mahdollista ihailla niin kahta yksityistä museota, kädentaitajia kuin hienoa näköalaakin! Tarjolla pikkusuolaista ja makeaa entisajan malliin. Lisäksi tarjolla on oivallinen tilaisuus saapua paikalle oppaan johdattamana vanhaa tietä pitkin - ennen kaikki liikenne kirkonkylästä Vanjärvelle kulki tämän torpan pihan halki. Tervetuloa!

Lisätiedot: Opastettuja kävelyjä on kaksi: lähdöt klo 10.45 ja 12.45. Autot saa pysäköidä Leinojen pihaan, Vanjärventie 141. Siitä on noin puolentoista kilometrin kävelymatka Ali-Hietalaan. Vinkki: myös myöhemmin saavuttaessa on kiva idea jättää auto ko. paikkaan ja saapua torpalle elämyksellisesti vanhaa tietä pitkin kävellen. Tie alkaa talon vasemmalta puolelta Vanjärventien suunnasta katsottaessa.

Ali-Hietalan torpan osoite on Hietalantie 54. Autolla pääsee perille, mutta parkkitilaa on vähänlaisesti - suosittehan kimppakyytejä, polkupyöriä sekä mahdollisuuksien mukaan kävelyretkeä vanhaa tietä pitkin!

Avoimet kylät -tapahtumaopasteet löytyvät sekä Vanjärventieltä että Jokikunnantieltä. Lämpimästi tervetuloa, kaikin tavoin!