Perinnepäivä 2019

Onko tullut kierrettyä tahkoa? Entä kannettua vettä ämmänlängillä? Tervetuloa Vanjärvelle viettämään toiminnallista perinnepäivää lauantaina 8.6. klo 10.30 - 16! Pääsemme tutustumaan Niittymäen tilaan, jonka isäntäväellä on upea kokoelma vanhoja traktoreita, muita kiinnostavia koneita ja vanhaa maatalousesineistöä. Tiedossa on myös käsityönäytöksiä ja työpajoja niin aikuisille kuin lapsillekin, nahkatöistä betoniaskarteluun. Paikalla voi viettää vaikka koko päivän, nauttien keittolounasta ja kahvilan antimia. Kilpailuhenkisimmät voivat piipahtaa nopeasti suorittamassa ”erikoiskokeen”, sillä tapahtuma on myös yksi kohde Uudenmaan Kylärallissa. Perinnepäivään on vapaa pääsy. Osoite: Ahmoontie 324, 03400 Vihti.

Vanjärven perinnepäivä järjestetään nyt neljännen kerran valtakunnallisena Avoimet kylät -päivänä - jälleen uudessa kiehtovassa paikassa. Uutta on myös Kyläralli-tapahtuma, jonka Uudenmaan Kylät ry järjestää Vihdin ja Karkkilan alueella. Tietoa Kylärallista: www.kylaralli.fi/uusimaa

 

Taiteiden päivä - tervetuloa kokemaan ja tekemään itse!

10.6.2023

Jo toinen Jokikunnan ja Vanjärven yhteisvoimin järjestämä taiteiden päivä - nyt Vanjärven seurojentalolla! Tapahtuman koko kesto klo 14 - 17.30. Voit käväistä milloin vain tai viihtyä koko iltapäivän. Klo 14 avautuvat taidepajat, taidenäyttely ja kahvila, klo 14.30 alkaen musiikki-, lausunta- ja tanssiesityksiä aina tasalta ja puolelta. Taidepajassa tehdään yhdessä kuvataidetta luonnonväreillä. Oma taidepaja myös perheen pienimmille. Tarkka ohjelma tekstin lopussa. Lämpimästi tervetuloa!