Kyläkävely Vanjärven kartanon ympäristössä su 21.5. klo 13

Vanjärvi - kylän tarina -hankkeen ensimmäinen kyläkävely on harvinaislaatuinen tilaisuus tutustua tarkemmin Vanjärven kartanon pihapiiriin sekä niin kutsuttuun kartanonmäkeen.

Vanjärvi-seura ry ja Vihdin museo järjestävät Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi kyläkävelyn sunnuntaina 21. toukokuuta kello 13 Vanjärven kartanon ympäristössä. Tapahtuma on osa ”Vanjärvi – kylän tarina” -hanketta. Kyläkävelyllä kerrataan kartanon historiaa ja tarjotaan harvinainen tilaisuus päästä kurkistamaan myös mm. saunan, navetan ja entisten työväen asuntojen pihapiireihin. Kierroksen aikana saattaa kohdata vaikkapa karjapiian askareissaan tai kartanonherran tiluksillaan. Kokoonnutaan nk. kiviliitereiden luona (Vanjärventie 348). Huomioithan, että paikoitustilaa on rajoitetusti. Säävaraus (kaatosateella kierros ei toteudu).

HUOM! Mäellä vanhalla kaupalla on myynnissä limonaatia ja muutakin, joten varaathan pikkurahaa matkaasi.

Lisätiedot Vihdin museo/ Matti Mäki (09 4258 3005/museo@vihti.fi) tai Vanjärvi-seura ry/ Suvi Nuotio (040 504 0911).

 

Taiteiden päivä - tervetuloa kokemaan ja tekemään itse!

10.6.2023

Jo toinen Jokikunnan ja Vanjärven yhteisvoimin järjestämä taiteiden päivä - nyt Vanjärven seurojentalolla! Tapahtuman koko kesto klo 14 - 17.30. Voit käväistä milloin vain tai viihtyä koko iltapäivän. Klo 14 avautuvat taidepajat, taidenäyttely ja kahvila, klo 14.30 alkaen musiikki-, lausunta- ja tanssiesityksiä aina tasalta ja puolelta. Taidepajassa tehdään yhdessä kuvataidetta luonnonväreillä. Oma taidepaja myös perheen pienimmille. Tarkka ohjelma tekstin lopussa. Lämpimästi tervetuloa!