Vanjärvi - kylän tarina -valokuvanäyttelyn avajaiset & Toivesäveliä seurojentalolla -konsertti 3.11.

Ilta alkaa valokuvanäyttelyn avajaisilla kello 18. Kello 19 saamme nauttia konsertista, joka koostuu monenlaisista musiikillisista toiveista. Esiintyjät ovat paikallisia taitajia. Yhteislauluakin on luvassa. Tapahtumiin on vapaapääsy, mutta konsertista voi halutessaan maksaa pienen kannatusmaksun, joka käytetään kokonaisuudessaan seurojentalon ylläpitoon.

Avajaisten ja konsertin välissä on aikaa nauttia kahvipöydän antimista sekä tutustua upeaan näyttelyyn, johon on valittu otos sadoista Vanjärven menneisyyttä esittelevistä valokuvista. Vanhat valokuvahelmet on kerätty kyläläisten albumien kätköistä tämän ja viime vuoden aikana.

Valokuvanäyttely päättää alkuvuodesta 2016 Vihdin museon ja Vanjärvi-Seura ry:n yhteistyönä aloitetun Vanjärvi - kylän tarina -hankkeen. Hanke on osa laajempaa, Länsi-Uudenmaan ammatillisten museoiden Suomi100-juhlavuoden Stop - kohtaa menneisyytesi -hanketta. Vanjärvellä on mm. tehty haastatteluja, kerätty kuvia, järjestetty draamallisia kyläkävelyitä ja valokuvauskilpailu, julkaistu mobiiliopas ja artikkeleita sekä pidetty lukuisia muisteluiltoja.

Avajaisten jälkeen näyttely on avoinna Vanjärven seurojentalolla (Vanjärventie 480) 6.-7.11. kello 10-14., 8.11. kello 16-20 ja 9.11. kello 10-14.

Lämpimästi tervetuloa aikuiset ja lapset näihin tapahtumiin!

Lisätietoja Paula Steele 0504656749 paula.steele@gmail.com

 

Kyläkokous ja Vanjärvi-seuran vuosikokous

26.5.2019

Vanjärvi-seuran vuosikokous pidetään 26.5. seurojentalolla kello 16 alkaen. Tervetuloa!

Perinnepäivä 2019

8.6.2019

Tervetuloa viettämään toiminnallista perinnepäivää lauantaina 8.6. klo 10.30 - 16! Tänä vuonna pääsemme tutustumaan Niittymäen tilaan, jonka isäntäväellä on upea kokoelma vanhoja traktoreita, muita kiinnostavia koneita ja vanhaa maatalousesineistöä. Puolestapäivästä eteenpäin tiedossa on myös monenlaisia käsityönäytöksiä ja työpajoja, esimerkiksi nahka-, savi- ja betonitöitä. Paikalla voi viettää vaikka koko päivän, nauttien keittolounasta ja kahvilan antimia. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta parissa työpajassa peritään pieni materiaalimaksu. Osoite: Ahmoontie 324, 03400 Vihti.

ELOJUHLAT

17.8.2019

Lauantaina 17. elokuuta juhlistetaan maalaiselämää Elojuhlien merkeissä. Luvassa mm. Lastenmaailma eläimineen, kilpailuja, arpajaiset, lähituottajien myyjäiset, maukasta syötävää, juotavaa, musiikkia ja tanssia. Sydämelllisesti tervetuloa mukaan niin juhlimaan kuin suunnittelemaan!