Perinnepäivä 2019

Onko tullut kierrettyä tahkoa? Entä kannettua vettä ämmänlängillä? Tervetuloa Vanjärvelle viettämään toiminnallista perinnepäivää lauantaina 8.6. klo 10.30 - 16! Pääsemme tutustumaan Niittymäen tilaan, jonka isäntäväellä on upea kokoelma vanhoja traktoreita, muita kiinnostavia koneita ja vanhaa maatalousesineistöä. Tiedossa on myös käsityönäytöksiä ja työpajoja niin aikuisille kuin lapsillekin, nahkatöistä betoniaskarteluun. Paikalla voi viettää vaikka koko päivän, nauttien keittolounasta ja kahvilan antimia. Kilpailuhenkisimmät voivat piipahtaa nopeasti suorittamassa ”erikoiskokeen”, sillä tapahtuma on myös yksi kohde Uudenmaan Kylärallissa. Perinnepäivään on vapaa pääsy. Osoite: Ahmoontie 324, 03400 Vihti.

Vanjärven perinnepäivä järjestetään nyt neljännen kerran valtakunnallisena Avoimet kylät -päivänä - jälleen uudessa kiehtovassa paikassa. Uutta on myös Kyläralli-tapahtuma, jonka Uudenmaan Kylät ry järjestää Vihdin ja Karkkilan alueella. Tietoa Kylärallista: www.kylaralli.fi/uusimaa

 

KOSMOS - MYYTTIEN ALKUKOTI

12.11.2019

Näkikö Hesekiel revontulia? Mistä tulee sana "tiistai"?   Jos olet kiinnostunut tieteistä, historiasta tai vanhoista taruista, tervetuloa kuuntelemaan Anu Rainela-Lankisen ajatuksia herättävää esitelmää "Kosmos - myyttien alkukoti" Vanjärven seurojentalolle tiistaina 12.11. klo 18.00.  Saat vastauksia moniin kysymyksiin, ja monia uusia herää mielessäsi. 

Kauneimmat joululaulut

8.12.2019

Tervetuloa laulamaan joulun kauneimpia lauluja Vanjärven seurojentalolle su 8.12. klo 18.00. Laulujen jälkeen on tarjolla maukasta riisipuuroa.