Novelli ja koukku Seurojentalon lukupirtissä

Nyt on omallakin kylällä mahdollisuus tulla tekemään käsitöitä novellin kuuntelun lomassa. Tervetuloa iltaan, joka on jo saavuttanut muualla suuren suosion. Ota mukaasi käsityö, jota voit tehdä samalla, kun kuuntelet ääneen luettua novellia. Ilta on kaikille avoin, ja sen järjestävät yhteistyössä Vanjärven Martat ja Vanjärviseuran lukupiiri. Su 27.1.2019 klo 17.00.

 

Perinnepäivä 2019

8.6.2019

Onko tullut kierrettyä tahkoa? Entä kannettua vettä ämmänlängillä? Tervetuloa Vanjärvelle viettämään toiminnallista perinnepäivää lauantaina 8.6. klo 10.30 - 16! Pääsemme tutustumaan Niittymäen tilaan, jonka isäntäväellä on upea kokoelma vanhoja traktoreita, muita kiinnostavia koneita ja vanhaa maatalousesineistöä. Tiedossa on myös käsityönäytöksiä ja työpajoja niin aikuisille kuin lapsillekin, nahkatöistä betoniaskarteluun. Paikalla voi viettää vaikka koko päivän, nauttien keittolounasta ja kahvilan antimia. Kilpailuhenkisimmät voivat piipahtaa nopeasti suorittamassa ”erikoiskokeen”, sillä tapahtuma on myös yksi kohde Uudenmaan Kylärallissa. Perinnepäivään on vapaa pääsy. Osoite: Ahmoontie 324, 03400 Vihti.

ELOJUHLAT

17.8.2019

Lauantaina 17. elokuuta juhlistetaan maalaiselämää Elojuhlien merkeissä. Luvassa mm. Lastenmaailma eläimineen, kilpailuja, arpajaiset, lähituottajien myyjäiset, maukasta syötävää, juotavaa, musiikkia ja tanssia. Sydämelllisesti tervetuloa mukaan niin juhlimaan kuin suunnittelemaan!