Lauluilta / konsertti "JOS RAKASTAT" * KAKSI LISÄESITYSTÄ!

Yleisön pyynnöstä kaksi lisäesitystä: torstaina 20.9 klo 19 sekä keskiviikkona 26.9 klo 19. Lauluesitys ”JOS RAKASTAT” seurojentalolla klo 19.00. Laulu Mari Vainio - Piano ja sovitukset Elina Pikkuhookana

Lauluja ilosta, surusta, elämästä ja rakkaudesta.

Aikuisille suunnattu lauluilta / konsertti Vanjärven seurojentalolla.

Väliaikatarjoilu.


Vapaaehtoinen kannatusmaksu 10 €, joka käytetään kokonaisuudessaan seurojentalon ylläpitoon.
Varaa paikkasi: Paula Steele puh. 050 4656 749 / paula.steele(ät)gmail.com. Paikkoja saa myös ovelta.

ARVOSTELUJA ESITYKSEN NÄHNEILTÄ:

Koskettava ja tunteikas konsertti joka jätti suuren jäljen sielun sopukoihin ja sydämiin.

-Päivi ja Heikki Levävaara-

Harvoin, jos koskaan, olen ollut konsertissa, joka olisi mennyt näin vahvasti ihon alle. Värisin. Itkin. Nauroin. Elin mukana laulujen tarinat. Kun heräsin lumouksesta, saatoin vain ihailla Mari Vainion monipuolisuutta, aitoutta ja väkevyyttä lauluntulkitsijana ja Elina Pikkuhookanan eläytymiskykyä ja uskomatonta taituruutta pianistina.

-Suvi Nuotio-

Rempseää ilottelua, sielua repivää surua ja kaipausta sekä kannattelevia toivon tunteita.

-Paula Steele-

TERVETULOA!

 

Kyläkokous ja Vanjärvi-seuran vuosikokous

26.5.2019

Vanjärvi-seuran vuosikokous pidetään 26.5. seurojentalolla kello 16 alkaen. Tervetuloa!

Perinnepäivä 2019

8.6.2019

Tervetuloa viettämään toiminnallista perinnepäivää lauantaina 8.6. klo 10.30 - 16! Tänä vuonna pääsemme tutustumaan Niittymäen tilaan, jonka isäntäväellä on upea kokoelma vanhoja traktoreita, muita kiinnostavia koneita ja vanhaa maatalousesineistöä. Puolestapäivästä eteenpäin tiedossa on myös monenlaisia käsityönäytöksiä ja työpajoja, esimerkiksi nahka-, savi- ja betonitöitä. Paikalla voi viettää vaikka koko päivän, nauttien keittolounasta ja kahvilan antimia. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta parissa työpajassa peritään pieni materiaalimaksu. Osoite: Ahmoontie 324, 03400 Vihti.

ELOJUHLAT

17.8.2019

Lauantaina 17. elokuuta juhlistetaan maalaiselämää Elojuhlien merkeissä. Luvassa mm. Lastenmaailma eläimineen, kilpailuja, arpajaiset, lähituottajien myyjäiset, maukasta syötävää, juotavaa, musiikkia ja tanssia. Sydämelllisesti tervetuloa mukaan niin juhlimaan kuin suunnittelemaan!