Kyläkävely

Vanjärvi-Seura ry ja Vihdin museo järjestävät syksyisen kyläkävelyn Vanjärvellä sunnuntaina 1. lokakuuta kello 13.00.

Kävely on jatkoa toukokuussa Vanjärven kartanon ympäristössä järjestetylle kyläkävelylle. Tällä kertaa tutustumme kylän menneisyyteen kartanomiljöön ulkopuolella, sekä kartanon vanhoissa torpissa että sotien jälkeen perustetuilla uusilla karjalaistiloilla. Kokoonnutaan nk. kiviliiterien luona (Vanjärventie 348). Autot voi pysäköidä liiterien ympäristöön tai Paavoloiden pihalle Vanjärventien toiselle puolelle. Kävelyn edestakainen kokonaispituus on noin viisi kilometriä. Varaudu säänmukaisin ulkoiluvarustein. Halutessaan osan matkasta voi kulkea autolla tai polkupyörällä. Kahvitarjoilu. Lisätiedot Vanjärvi-Seura ry/ Suvi Nuotio (040 504 0911/nuotio.suvi@gmail.com) tai Vihdin museo/Matti Mäki (044 467 5203/ matti.maki@vihti.fi).

 

Kyläkokous ja Vanjärvi-seuran vuosikokous

26.5.2019

Vanjärvi-seuran vuosikokous pidetään 26.5. seurojentalolla kello 16 alkaen. Tervetuloa!

Perinnepäivä 2019

8.6.2019

Tervetuloa viettämään toiminnallista perinnepäivää lauantaina 8.6. klo 10.30 - 16! Tänä vuonna pääsemme tutustumaan Niittymäen tilaan, jonka isäntäväellä on upea kokoelma vanhoja traktoreita, muita kiinnostavia koneita ja vanhaa maatalousesineistöä. Puolestapäivästä eteenpäin tiedossa on myös monenlaisia käsityönäytöksiä ja työpajoja, esimerkiksi nahka-, savi- ja betonitöitä. Paikalla voi viettää vaikka koko päivän, nauttien keittolounasta ja kahvilan antimia. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta parissa työpajassa peritään pieni materiaalimaksu. Osoite: Ahmoontie 324, 03400 Vihti.

ELOJUHLAT

17.8.2019

Lauantaina 17. elokuuta juhlistetaan maalaiselämää Elojuhlien merkeissä. Luvassa mm. Lastenmaailma eläimineen, kilpailuja, arpajaiset, lähituottajien myyjäiset, maukasta syötävää, juotavaa, musiikkia ja tanssia. Sydämelllisesti tervetuloa mukaan niin juhlimaan kuin suunnittelemaan!