Kyläkävely Vanjärven kartanon ympäristössä su 21.5. klo 13

Vanjärvi - kylän tarina -hankkeen ensimmäinen kyläkävely on harvinaislaatuinen tilaisuus tutustua tarkemmin Vanjärven kartanon pihapiiriin sekä niin kutsuttuun kartanonmäkeen.

Vanjärvi-seura ry ja Vihdin museo järjestävät Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi kyläkävelyn sunnuntaina 21. toukokuuta kello 13 Vanjärven kartanon ympäristössä. Tapahtuma on osa ”Vanjärvi – kylän tarina” -hanketta. Kyläkävelyllä kerrataan kartanon historiaa ja tarjotaan harvinainen tilaisuus päästä kurkistamaan myös mm. saunan, navetan ja entisten työväen asuntojen pihapiireihin. Kierroksen aikana saattaa kohdata vaikkapa karjapiian askareissaan tai kartanonherran tiluksillaan. Kokoonnutaan nk. kiviliitereiden luona (Vanjärventie 348). Huomioithan, että paikoitustilaa on rajoitetusti. Säävaraus (kaatosateella kierros ei toteudu).

HUOM! Mäellä vanhalla kaupalla on myynnissä limonaatia ja muutakin, joten varaathan pikkurahaa matkaasi.

Lisätiedot Vihdin museo/ Matti Mäki (09 4258 3005/museo@vihti.fi) tai Vanjärvi-seura ry/ Suvi Nuotio (040 504 0911).

 

KOSMOS - MYYTTIEN ALKUKOTI

12.11.2019

Näkikö Hesekiel revontulia? Mistä tulee sana "tiistai"?   Jos olet kiinnostunut tieteistä, historiasta tai vanhoista taruista, tervetuloa kuuntelemaan Anu Rainela-Lankisen ajatuksia herättävää esitelmää "Kosmos - myyttien alkukoti" Vanjärven seurojentalolle tiistaina 12.11. klo 18.00.  Saat vastauksia moniin kysymyksiin, ja monia uusia herää mielessäsi. 

Kauneimmat joululaulut

8.12.2019

Tervetuloa laulamaan joulun kauneimpia lauluja Vanjärven seurojentalolle su 8.12. klo 18.00. Laulujen jälkeen on tarjolla maukasta riisipuuroa.