Huovutetaan joulu-teemalla

Tervetuloa Vanjärven seurojentalolle huovuttamaan Marttojen kanssa joulu-aiheisia helppoja huopatöitä 18.11.2018 klo 17.00.

Pyöritetään palloja ja tehdään niistä mm. koruja, kransseja ja servettirenkaita. Tarvikkeet sisältyvät tarvikemaksuun 5€ / hlö.
Neulahuovutetaan myös kuusenkoristeita sen verran, miten välineet riittävät. Jos sinulla on omia huovutusvälineitä, voit ottaa ne mukaan! (Huovutusneulaimia, yksittäisiä paksuja neuloja ja -alustoja tarvitaan neulahuovutukseen. Marttojen puolesta käytettävissä on muutama setti neulahuovutusvarusteita. Alustaksi käy hyvin pala vaahtomuovia.)
Nautitaan illan aikana myös iltakahvit ja -teet!

Tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita.

Lisätietoja Paula Steele paula.steele@gmail.com

 

Perinnepäivä 2019

8.6.2019

Onko tullut kierrettyä tahkoa? Entä kannettua vettä ämmänlängillä? Tervetuloa Vanjärvelle viettämään toiminnallista perinnepäivää lauantaina 8.6. klo 10.30 - 16! Pääsemme tutustumaan Niittymäen tilaan, jonka isäntäväellä on upea kokoelma vanhoja traktoreita, muita kiinnostavia koneita ja vanhaa maatalousesineistöä. Tiedossa on myös käsityönäytöksiä ja työpajoja niin aikuisille kuin lapsillekin, nahkatöistä betoniaskarteluun. Paikalla voi viettää vaikka koko päivän, nauttien keittolounasta ja kahvilan antimia. Kilpailuhenkisimmät voivat piipahtaa nopeasti suorittamassa ”erikoiskokeen”, sillä tapahtuma on myös yksi kohde Uudenmaan Kylärallissa. Perinnepäivään on vapaa pääsy. Osoite: Ahmoontie 324, 03400 Vihti.

ELOJUHLAT

17.8.2019

Lauantaina 17. elokuuta juhlistetaan maalaiselämää Elojuhlien merkeissä. Luvassa mm. Lastenmaailma eläimineen, kilpailuja, arpajaiset, lähituottajien myyjäiset, maukasta syötävää, juotavaa, musiikkia ja tanssia. Sydämelllisesti tervetuloa mukaan niin juhlimaan kuin suunnittelemaan!