Falafel-kurssi

Teemme ja nautimme yhdessä lounaan syyrialaiseen tapaan. Syyrialainen ravintola-ammattilainen Ashraf Harabi opettaa meitä tekemään mm. friteerattuja falafel- kasvispyöryköitä ja tahini-kastiketta. Lounaaseemme kuuluu myös salaattia ja riisiä. Koko perhe ja muut vieraat ovat lämpimästi tervetulleita aterialle!

Kurssi järjestetään Vanjärven seurojentalolla lauantaina 30.3. klo 12 alkaen. Ilmoittautumiset kurssille ja aterialle viimeistään 27.3. Annamari Lemmetille sp. annamari.lemmetti@gmail.com, p. 040-821 8084. Varaa mukaan tarvikemaksua 10 €/syöjä.

Kurssin järjestää yhteistyössä Vanjärvi-seura ry ja Viakas ry

Falafel on Lähi-idästä lähtöisin oleva, yleensä kikherneistä valmistettu friteerattu rapea pyörykkä. Sen alkuperäinen kotimaa on Egypti, mutta se on suosittu myös monissa
muissa Lähi-idän maissa - se on nimetty virallisesti Syyrian kansallisruoaksi. Kun ajatellaan kasvispikaruokia, pomppaa falafel usein ensimmäisten joukossa mieleen.

 

KOSMOS - MYYTTIEN ALKUKOTI

12.11.2019

Näkikö Hesekiel revontulia? Mistä tulee sana "tiistai"?   Jos olet kiinnostunut tieteistä, historiasta tai vanhoista taruista, tervetuloa kuuntelemaan Anu Rainela-Lankisen ajatuksia herättävää esitelmää "Kosmos - myyttien alkukoti" Vanjärven seurojentalolle tiistaina 12.11. klo 18.00.  Saat vastauksia moniin kysymyksiin, ja monia uusia herää mielessäsi. 

Kauneimmat joululaulut

8.12.2019

Tervetuloa laulamaan joulun kauneimpia lauluja Vanjärven seurojentalolle su 8.12. klo 18.00. Laulujen jälkeen on tarjolla maukasta riisipuuroa.