Falafel-kurssi

Teemme ja nautimme yhdessä lounaan syyrialaiseen tapaan. Syyrialainen ravintola-ammattilainen Ashraf Harabi opettaa meitä tekemään mm. friteerattuja falafel- kasvispyöryköitä ja tahini-kastiketta. Lounaaseemme kuuluu myös salaattia ja riisiä. Koko perhe ja muut vieraat ovat lämpimästi tervetulleita aterialle!

Kurssi järjestetään Vanjärven seurojentalolla lauantaina 30.3. klo 12 alkaen. Ilmoittautumiset kurssille ja aterialle viimeistään 27.3. Annamari Lemmetille sp. annamari.lemmetti@gmail.com, p. 040-821 8084. Varaa mukaan tarvikemaksua 10 €/syöjä.

Kurssin järjestää yhteistyössä Vanjärvi-seura ry ja Viakas ry

Falafel on Lähi-idästä lähtöisin oleva, yleensä kikherneistä valmistettu friteerattu rapea pyörykkä. Sen alkuperäinen kotimaa on Egypti, mutta se on suosittu myös monissa
muissa Lähi-idän maissa - se on nimetty virallisesti Syyrian kansallisruoaksi. Kun ajatellaan kasvispikaruokia, pomppaa falafel usein ensimmäisten joukossa mieleen.

 

Kyläkokous ja Vanjärvi-seuran vuosikokous

26.5.2019

Vanjärvi-seuran vuosikokous pidetään 26.5. seurojentalolla kello 16 alkaen. Tervetuloa!

Perinnepäivä 2019

8.6.2019

Tervetuloa viettämään toiminnallista perinnepäivää lauantaina 8.6. klo 10.30 - 16! Tänä vuonna pääsemme tutustumaan Niittymäen tilaan, jonka isäntäväellä on upea kokoelma vanhoja traktoreita, muita kiinnostavia koneita ja vanhaa maatalousesineistöä. Puolestapäivästä eteenpäin tiedossa on myös monenlaisia käsityönäytöksiä ja työpajoja, esimerkiksi nahka-, savi- ja betonitöitä. Paikalla voi viettää vaikka koko päivän, nauttien keittolounasta ja kahvilan antimia. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta parissa työpajassa peritään pieni materiaalimaksu. Osoite: Ahmoontie 324, 03400 Vihti.

ELOJUHLAT

17.8.2019

Lauantaina 17. elokuuta juhlistetaan maalaiselämää Elojuhlien merkeissä. Luvassa mm. Lastenmaailma eläimineen, kilpailuja, arpajaiset, lähituottajien myyjäiset, maukasta syötävää, juotavaa, musiikkia ja tanssia. Sydämelllisesti tervetuloa mukaan niin juhlimaan kuin suunnittelemaan!